EMFIT on markkinoiden ainut täysin automaattinen, ilman kehokontaktia toimiva ratkaisu mittaamaan käyttäjän sykevälivaihtelua levon aikana. Siksi se on aktiivi- ja ammattiurheilijoiden valinta palautumisen seurantaan. Käyttöliittymän kautta data voidaan yhdistää menemään automaattisesti mm. TrainingPeaks ja Coach4Pro käyttäjille. (Training Peaks ja Coach4Pro ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja omistajiensa omaisuutta) 

Sinä omistat datasi

Me Emfitillä suhtaudumme vakavasti henkilökohtaisten tietojen yksityisyyteen. Jokainen Emfit QS käyttäjä omistaa oman datansa ja me takaamme että sinun henkilökohtaisia tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille. 

 

 

 

 

Wi-Fi tai mobiilidata

(puhelinta ei tarvita)

EMFIT QS:ssä on sisäinen tiedonkeruu ja se käyttää Wi-Fi yhteyttä tiedonsiirtoon palvelimellemme (erikseen on saatavissa versio joka käyttää tai matkapuhelinverkon mobiilidata-yhteyttä). Jotta unesi ei häiriintyisi, patjan alle tulevan anturin ja signaalinkäsittely- ja lähetinyksikön välissä on 1,8 m pitkä kaapeli jotta se voidaan sijoittaa kauemmas sängystä. Elektroniikkayksikössä on oma prosessori ja muisti, jotka mahdollistavat täysin automaattisen toiminnan.  Mennessäsi nukkumaan, laite aloittaa mittaamisen automaattisesti. 

 

 

Visuaalisesti kiinnostava ja selkeä käyttöliittymä

Verkkosovelluksen käyttöliittymä on visuaalisesti mielenkiintoinen, datasisältö on esitetty yksinkertaisen ja värikkään grafiikan avulla.

 

 

 

Super herkkä sensori

Emfitin oma, patentoitu anturiteknologia mahdollistaa EMFIT QS:n sijoittamisen huomaamattomasti jopa 20-30 cm paksun patjan alle. Sensori on valmistettu suomalaisesta keksinnöstä, sähkömekaanisesta Emfit kalvosta, joka ei muodosta untasi häiritsevää kapasitiivista kenttää. Sijoitus patjan alle varmistaa että sensori kestää vuosia käyttökuntoisena. 

 

Pitkän ajan trendit, jopa 360 päivää!

Seuraamalla unidataasi pitkällä aikavälillä pystyt paremmin tunnistamaan uneesi ja palautumiseesi vaikuttavia tekijöitä. Tällöin elintapojen muuttaminen terveellisempään suuntaan on myös helpompaa.

 

2 vuoden täystakuu

Alan pioneerina ja melkein 30 vuoden kokemuksella unisensoreiden valmistuksesta, olemme oppineet kuinka tehdä niistä niin laadukkaita ja kestäviä, että annamme tuotteellemme markkinoiden parhaimman takuun. 

 

 

 

Web sovellus

Et tarvitse ladattavaa ja päivitettävää äppiä tai ohjelmaa, et puhelinta unesi mittaamiseen. Web sovelluksemme skaalautuu kauniisti niin älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ruudulle, verkkoselaimen kautta. Tämä on mutkattomin tapa tallentaa ja tutkia unidataasi. Selainpohjainen sovelluksemme takaa että vuosienkin päästä pääset ongelmitta käsiksi tietoihisi vaikka puhelimesi ja tietokoneesi ovat vaihtuneet uusiin. Eikä sinun tarvitse päivittää kertaakaan sovellustamme. Se on aina ajantasalla. Tämä on meidän valitsemamme strategia.

Päivittäinen terveyskatsaus

Käyttöliittymämme sanotaan olevan markkinoiden yksityiskohtaisin. Saat tarkan kuvauksen edellisen yön palautumisestasi ja unesi laadusta. Näet nopealla vilkaisulla myös lyhyen aikavälin tietosi, voit säätäänäkymän viikosta neljään viikkoon.

Emfi, Emfit, EMFIT QS, QS Quantified, QS+CLINICAL, QS+CARE, QS+ACTIVE, QS+RESEARCH, QS SERVICE, Sensing What Matters, QS Quantified logo, and Emfit logo are registered trademarks or trademarks of Emfit Ltd in EU, USA, China and other countries.  © Emfit Ltd 2004-2019. All rights reserved. Patents granted and pending for. All specifications are subject to change without prior notice.