Kokemuksia

EMFIT QS on markkinoiden ainut kosketukseton terveysmonitori, joka tarjoaa koko yön ajalta laskettuun sykevälivaihteluun perustuvan palautumis-analyysin. Siksi monet ammattiurheilijat, triathlonistit, kilpapyöräilijät, hiihtäjät ja muut urheilijat ovat valinneet  EMFIT QS:n.  

Jaakko Hänninen

"EMFIT QS:n avulla muokkaan harjoitusohjelmia tarvittaessa kovemmiksi tai kevyemmiksi, jotta rasitus olisi mahdollisimman optimoitua. Nyt puolentoista vuoden käytön jälkeen EMFIT QS:n hyödyt pitkällä aikavälillä ovat tulleet selkeästi esille ja laitteen tallentaman tiedon analysoinnista on tullut osa jokapäiväisiä rutiineja.”  

 

Jaakko Hänninen
maantiepyöräilijä

ECSEL Saint-Etienne Loire,

AG2R La Mondiale 1.8.2019 alkaen

Sky Cristopherson

"EMFIT QS:n käytön helppous ja ennennäkemätön tarkkuus ovat ne syyt, miksi olemme valinneet sen ´Data not Drugs’ -harjoitusohjelmamme olennaiseksi osaksi. ”  

 

Sky Christopherson
Ratapyöräilyn maailmanennätyksen haltija

ja OAthlete Inc. perustaja

Paul Ambrose

 

Kolminkertainen Ironman® mestari, Paul Ambrose, luottaa Emfit QS:ään mitatessan sykevälivaihtelunsa muutoksia jokaisen harjoittelupäivänsä jälkeen.  Tämän datan tarkka analysointi auttaa häntä seuraavaan kisaan valmistautumisessa. 

 

Paul Ambrose
Ammattilaistriathlonisti

3 x Ironman® mestari

Michael

“Ostin juuri  Emfit QS:n ja rakastan sitä. Se on muuttanut täysin tapani tarkastella harjoitteluani. Ja lisäksi on ällistyttävää nähdä kuinka rasittunut kehoni on lauantaisten ravintolailtojen jälkeen ja kuinka korkealla leposykkeeni on seuraavana päivänä - - täytyy todellakin miettiä onko juomisessa järkeä”

 

Michael
johtaja

Teemu Lemmettylä

 

“Emfit QS mahdollistaa harjoitteluni optimoinnin kertomalla sykevälivaihteluni perustason ja muutokset siihen. Pystyn löytämään ja ylläpitämään tasapainon harjoittelun ja levon välillä.

 

Teemu Lemmettylä
Ammattilaistriathlonisti

Jesse Kaislavuo

 

Emfit QS on ollut käytössä nyt noin kuukauden verran ja ei ole kuin positiivista sanottavaa.

Aamuiset Polarilla tehdyt sykevälivaihtelu-mittaukset olen lopettanut, tuo QS on niin älyttömän tarkka ja koko yöltä kerätty data on jotain mitä muut mittarit eivät pysty näin hyvin tarjoamaan.

 

Erityiset plussat koko tiiminne ansaitsee web-käyttöliittymästä. Se on selkeä ja yön ”statsien” tutkiminen ja vertailu on helppoa. Viimeisin päivitys korjasi pienoisen ongelman, jonka aiheutti minun ja avopuolisoni erilaiset unirytmit. Nyt datan leikkaus onnistuu vaikka puhelimella aamupala pöydässä ja datani pysyy täten oikeana.

Jesse Kaislavuo
pyöräilijä
1. sija Fellman Criterium race (2016)
1. sija Rosendahl GP (2015)
1. sija S.K. Memorial (2016)

Bob Kryczko

"Olen käyttänyt Emfit QS:ää kolme vuotta nyt. Pidän paljon sen helppoudesta. Menet vain vuoteeseen –  mittaaminen alkaa ilman minkäänlaista säätämistä puhelimen kanssa. Käyttöliittymän grafiikat ovat selkeitä ja helppolukuisia. Emfit QS on auttanut minua parantamaan harjoitteluani kun olen ymmärtänyt palautumisen merkityksen. Myös unen laatuni on parantunut. Kunpa tämä olisi ollut saatavilla silloin kun urheilin yliopistoaikoinani!"

Bob Kryczko

Santa Barbara, Kalifornia

Emfi, Emfit, EMFIT QS, QS Quantified, QS+CLINICAL, QS+CARE, QS+ACTIVE, QS+RESEARCH, QS SERVICE, Sensing What Matters, QS Quantified logo, and Emfit logo are registered trademarks or trademarks of Emfit Ltd in EU, USA, China and other countries.  © Emfit Ltd 2004-2019. All rights reserved. Patents granted and pending for. All specifications are subject to change without prior notice.