Emfi, Emfit, EMFIT QS, QS Quantified, QS+CLINICAL, QS+CARE, QS+ACTIVE, QS+RESEARCH, QS SERVICE, Sensing What Matters, QS Quantified logo, and Emfit logo are registered trademarks or trademarks of Emfit Ltd in EU, USA, China and other countries.  © Emfit Ltd 2004-2019. All rights reserved. Patents granted and pending for. All specifications are subject to change without prior notice.  

Emfit Tietosuojakäytäntö

Tätä politiikkaa on päivitetty: 22.05.2018

 

1. REGISTRARI

Emfit Oy (Y-tunnus 0813747-4) (”Emfit”) Osoite: Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski Puhelin: + 358-20-778-0870

 

2. REKISTERIIN JÄLKEEN HENKILÖSTÖ

Heikki Räisänen sähköposti: heikki.raisanen@emfit.com

 

3. REKISTERIN NIMI JA TARKOITUS

3.1 Rekisterin nimi on Emfit Oy: n QS-palvelu, verkkosivujen ja verkkokaupan henkilötietojen rekisteri.

3.2 Jos tiedot eivät ole pakollisia, kun tietoja pyydetään, Emfit ei ehkä pysty toimittamaan Emfitin tuotteita tai palveluita. 3.3 Jotkin Emfitin palvelut saattavat edellyttää erityisiä ehtoja henkilötietojen käsittelyssä. Sinulle ilmoitetaan näistä ehdoista ja suostumustasi pyydetään palvelujen käytön yhteydessä. 3.4 Sinulla on oikeus peruuttaa Emfitin antama suostumus henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

 

4. LAPSEN HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoitat, että olet vähintään kuusitoista (16)-vuotias tai muu oikeutettu ikä, jotta annat suostumuksenne tähän otteeseen. Jos näin ei ole, ilmoitat, että vanhempi tai säilytysyhteisö on antanut pätevän suostumuksenne puolestasi.

 

 

5. REKISTERIN SISÄLTÖ

 

5.1 Verkkosivusto

Rekisteri sisältää seuraavat henkilötiedot, jotka on kerätty Emfitin verkkosivuston kautta tai niiden yhteydessä:

(a) sähköpostiosoite, jos sinä olet vapaaehtoisesti antanut;

(b) etunimi (etunimet) ja sukunimi (nimet), jos olet vapaaehtoisesti antanut;

c) postiosoite, jos olet vapaaehtoisesti antanut;

d) puhelinnumero, jos olet antanut sen vapaaehtoisesti;

(e) evästeiden evästepolitiikan [A1] mukaiset evästeiden henkilötiedot;

(f) Jos sinulle ilmoitetaan ennen puhelua, Emfit voi tallentaa puhelut Emfit-asiakaspalvelun avulla, ja tallenteita voidaan käyttää laadunhallintatarkoituksiin, käsittelemään palautuksia, kouluttaa henkilökuntaa ja dokumentoida sopimuksia sinun ja Emfitin välillä tarkastaa sopimusten sisältö;

(g) palautteesi tai vastauksesi tai osallistuminen mielipidetutkimuksiin tai kilpailuihin;

h) tiedot, jotka olette antaneet kiinnostuksestasi Emfitin tuotteisiin ja palveluihin;

(i) tiedot, jotka annat, kun olet yhteydessä Emfitin kanssa tai kun olet yhteydessä Emfitin sosiaaliseen mediaan (esim. tweetit, Emfitin Facebook-sivut jne.);

(j) tilaus postituslistalle ja uutiskirjeille; ja k) kolmansien osapuolten keräämät muut henkilötiedot 7 jakson mukaisesti.

 

5.2 Verkkokauppa

Rekisteri sisältää seuraavat henkilökohtaiset tiedot verkkokauppaan:

(a) sähköpostiosoite;

(b) etunimi ja sukunimi (etunimet);

(c) postiosoite;

(d) puhelinnumero;

(e) tilisi-, luotto- ja / tai maksukorttinumerot, jotka maksupalvelun alihankkija (t) kerää ja käsittelee suoraan eikä Emfit;

(f) evästeiden evästepolitiikan [A2] mukaiset evästeiden henkilötiedot;

(g) jos sinulle ilmoitetaan ennen puhelua, Emfit voi tallentaa puheluita Emfit-asiakaspalvelun avulla, ja tallenteita voidaan käyttää laadunhallintatarkoituksiin, käsittelemään palautuksia, kouluttaa henkilökuntaa ja dokumentoida sopimuksia sinun ja Emfitin välillä tarkastaa sopimusten sisältö;

(h) käyttäjätunnuksesi käyttäjätunnus ja salasana;

(i) palautteesi tai vastauksesi tai osallistuminen mielipidemittauksiin tai kilpailuihin;

(j) tiedot, jotka olette antaneet kiinnostuksestasi Emfitin tuotteisiin ja palveluihin;

(k) tiedot, jotka annat, kun olet yhteydessä Emfitin kanssa tai kun olet yhteydessä Emfitin sosiaaliseen mediaan (esim. tweetit, Emfitin facebook-sivut jne.);

(l) postituslistojen ja uutiskirjeiden tilaaminen; ja

(m) muut kolmansien osapuolten keräämät henkilötiedot 7 jakson mukaisesti.

 

5.3 QS-palvelu 

Rekisteri sisältää seuraavat henkilötiedot QS-palvelun tarkoituksiin:

(a) sähköpostiosoite. Huomaa, että voit käyttää mitä tahansa nimettömiä sähköpostiviestejä QS-laitteen rekisteröintiin;

(b) terveys, sängyn käyttöaste ja muut QS-laitteella kerätyt ja pilvipalvelussa analysoidut tiedot, kuten esimerkiksi sydämenopeuden vaihtelu, autonomisen hermoston tasapaino, unen luokittelu, sydän- ja hengitysnopeudet, unen pisteet, leposyke, Tossing & Turning ja muut liikkeen aktiviteetit, nukkumistoiminta tai tiedot ympäristöstä (yhdessä ”Health Data”). Huomaa, että terveystietosi eivät ole käytettävissä missään kohdassa 7 määritellyllä kolmannella osapuolella, ellei 7.1 tai 7.5 kohdassa toisin mainita.

(c) Jos sinulle ilmoitetaan ennen puhelua, Emfit voi tallentaa puhelut Emfit-asiakaspalvelun avulla, ja tallenteita voidaan käyttää laadunhallintatarkoituksiin, käsittelemään palautuksia, kouluttaa henkilöstöä ja dokumentoida sopimuksia sinun ja Emfitin ja tarkastaa sopimusten sisältö;

(d) käyttäjätunnuksesi käyttäjätunnus ja salasana;

(e) palautteesi tai vastauksesi mielipidemittauksiin tai kilpailuihin tai osallistuminen niihin;

(f) tiedot, jotka olette antaneet kiinnostuksestasi Emfitin tuotteisiin ja palveluihin;

(g) muut henkilötiedot, jotka olet vapaaehtoisesti toimittanut QS-palveluun QS-palvelun käyttöliittymän kautta;

(h) postituslistojen ja uutiskirjeiden tilaus; ja

(i) muut kolmansien osapuolten keräämät henkilötiedot 7 jakson mukaisesti.

 

 

6. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS JA KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

 

6.1 Verkkosivu

Kohdassa 5.1 (”Verkkosivusto”) määriteltyjä henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

(a) vastaaminen yhteystietoihin ja kysymyksiin. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelemiselle tätä tarkoitusta varten.

(b) markkinointi- ja markkinointitutkimus. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi ole tarpeen lainsäädännön mukaiseen markkinointi- tai markkinointitutkimukseen;

(c) suoramarkkinointi ja uutiskirjeet (i), jotka perustuvat suostumukseenne ja (ii) muissa laissa sallituissa tilanteissa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi vaadita suoramarkkinointiin ja lakiin perustuviin uutiskirjeisiin;

(d) kehittää Emfitin tuotteita ja palveluja sekä Emfitin toimintaa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten;

(e) kun käsittely on välttämätöntä Emfitille asetetun oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(f) huolehtia Emfitin säännellyistä henkilötietojen velvoitteista. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(g) oikeudellisten vaatimusten perustamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten; ja

(h) kolmansille osapuolille, jotka keräävät henkilötietoja Emfit-verkkosivuston yhteydessä ja / tai muuten Emfitin tuotteiden ja palveluiden yhteydessä, 7 kohdassa selitetyissä tarkoituksissa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta Emfitin henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten. Kun annat nimenomaisen suostumuksenne erikseen, myös nimenomainen suostumuksesi käsittelyyn on oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten.

Sikäli kuin käsittely perustuu Emfitin oikeutettuihin etuihin, nämä oikeutetut edut ovat olemassa, koska sinä ja Emfitin välillä on asiaankuuluva ja asianmukainen suhde, kun vierailet Emfitin verkkosivustolla (sivuilla) ja / tai annat tietojasi. kunnioitetaan ja voit odottaa Emfitin käsittelytoimintoja. Emfit ylläpitää kohdassa 12 kuvattuja Emfitin tietoturvamenetelmiä tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

 

6.2 Verkkokauppa

Kohdassa 5.2 (”Verkkokauppa”) määriteltyjä henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

a) huolehtiminen asiakaspalvelusta ja asiakkuuksien hallinnasta. Emfit voi esimerkiksi ottaa sinuun yhteyttä, jos sinun on tiedettävä verkkokaupan päivitykset. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(b) toimittaa ja toimittaa Emfitin tuotteita ja palveluja. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(c) Emfitin tuotteiden ja palveluiden ostot, maksut, vakuutukset, palautukset ja palautukset. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(d) vastaaminen yhteystietoihin ja kysymyksiin. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä Emfitiin, jossa on kysymyksiä verkkokaupasta. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

e) markkinointi- ja markkinointitutkimus. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi ole tarpeen lainsäädännön mukaiseen markkinointi- tai markkinointitutkimukseen;

(f) suoramarkkinointi ja uutiskirjeet (i), jotka perustuvat suostumukseenne ja (ii) muissa laissa sallituissa tilanteissa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi vaadita suoramarkkinointiin ja lakiin perustuviin lehtiin

(g) muut tilanteet, jotka ovat tarpeen sopimuksen tekemiseksi kanssasi, tai jotta voit ryhtyä toimiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(h) kehittää Emfitin tuotteita ja palveluja sekä Emfitin toimintaa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten;

(i) kun käsittely on välttämätöntä Emfitille asetetun oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(j) huolehtia Emfitin säännellyistä henkilötietojen velvoitteista. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(k) oikeudellisten vaatimusten perustaminen, käyttäminen tai puolustaminen. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten; ja

(l) kohdassa 7 selostettuihin tarkoituksiin, kolmansille osapuolille, jotka keräävät henkilötietoja Emfit-verkkokaupan yhteydessä ja / tai Emfit-tuotteiden tuotteiden ja palveluiden yhteydessä. henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen. Kun annat nimenomaisen suostumuksenne erikseen, myös nimenomainen suostumuksesi käsittelyyn on oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten.

Sikäli kuin käsittely perustuu Emfitin oikeutettuihin etuihin, nämä oikeutetut edut ovat olemassa, koska sinä ja Emfitin välillä on asiaankuuluva ja asianmukainen suhde, kun vierailet verkkokaupassa ja / tai annat tietojasi. voi odottaa Emfitin käsittelytoimintoja. Emfit ylläpitää kohdassa 12 kuvattuja Emfitin tietoturvamenetelmiä tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

6.3 QS-palvelu 

Kohdassa 5.3 määriteltyjä henkilötietoja (”QS-palvelu”) käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

a) tarjota QS-palvelua. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(b) huolehtiminen asiakaspalvelusta ja asiakkuuksien hallinnasta. Emfit voi esimerkiksi ottaa sinuun yhteyttä, jos sinun on tiedettävä QS-palvelun päivitykset. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(c) palautusten hallinta ja loppuun saattaminen. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(d) vastaaminen yhteystietoihin ja kysymyksiin. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä Emfitiin QS-palveluun liittyvissä kysymyksissä. Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen on: käsittely on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi tai jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä; (e) markkinointi- ja markkinointitutkimus. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi ole tarpeen lainsäädännön mukaiseen markkinointi- tai markkinointitutkimukseen;

(f) suoramarkkinointi ja uutiskirjeet (i), jotka perustuvat suostumukseenne ja (ii) muissa laissa sallituissa tilanteissa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten, ellei suostumustasi vaadita suoramarkkinointiin ja lakiin perustuviin uutiskirjeisiin;

(g) muut tilanteet, jotka ovat tarpeen sopimuksen tekemiseksi kanssasi, tai jotta voit ryhtyä toimiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä;

(h) kehittää Emfitin tuotteita ja palveluja sekä Emfitin toimintaa. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten;

(i) kun käsittely on välttämätöntä Emfitille asetetun oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(j) huolehtia Emfitin säännellyistä henkilötietojen velvoitteista. Emfitin oikeudelliset velvoitteet ovat perusta henkilötietojen käsittelylle tähän tarkoitukseen;

(k) oikeudellisten vaatimusten perustaminen, käyttäminen tai puolustaminen. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten ja

(l) kolmansille osapuolille, jotka keräävät henkilötietoja Emfit QS -palvelun yhteydessä, 7 kohdassa selostettuihin tarkoituksiin. Emfitin oikeutetut edut ovat oikeusperusta Emfitin henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten. Kun annat nimenomaisen suostumuksenne erikseen, myös nimenomainen suostumuksesi käsittelyyn on oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle tätä tarkoitusta varten.

Sikäli kuin käsittely perustuu Emfitin oikeutettuihin etuihin, nämä oikeutetut edut ovat olemassa, koska sinun ja Emfitin välillä on asiaankuuluva ja asianmukainen suhde, kun käytät QS-palvelua ja / tai annat tietojasi. ja voit odottaa Emfitin käsittelytoimintoja. Emfit ylläpitää kohdassa 12 kuvattuja Emfitin tietoturvamenetelmiä tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

 

 

7. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KOKOAMAT HENKILÖTIEDOT

 

7.1 TERVEYSTIEDOT

Huomaa, että terveystietosi eivät ole käytettävissä ja / tai sitä eivät ole keränneet tässä osassa 7 määritellyt kolmannet osapuolet, paitsi jos olet vapaaehtoisesti linkittänyt sinun tai Emfit QS -tilisi käyttämän QS-palvelun synkronoimaan henkilötietosi joihinkin saatavilla olevien kolmansien osapuolten tietojen integraattoreiden Katso kohta 7.5.

 

7.2 GOOGLE INC:N PALVELUT (“GOOGLE”)

7.2.1 Google Privacy Policy

Verkkosivusto ja verkkokauppa käyttävät joitakin Googlen palveluita. Katso näiden palvelujen luettelo kohdista 7.2.2-7.2.3.

Hyväksyt, että Google ja muut kolmannet osapuolet käyttävät ja käyttävät henkilötietojasi Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

 

Huomioithan, että alla olevat Googlen tietosuojakäytännön otteet ovat vain tarkoituksiin ja että vain Googlen tietosuojakäytäntö linkin takana on oikeutettu.

 

Tämän käytännön uusimman päivityksen hetkellä Google ilmoitti käsittelevänsä henkilötietoja monissa maissa ympäri maailmaa:

 

”Google käsittelee henkilökohtaisia ​​tietoja palvelimillamme monissa maissa ympäri maailmaa. Voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja palvelimella, joka sijaitsee sen maan ulkopuolella, jossa asut. ”

 

”Tarkistamme säännöllisesti tietosuojakäytäntömme noudattamista. Noudatamme myös useita itsesääntelykehyksiä, mukaan lukien EU: n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kehykset. Kun saamme virallisia kirjallisia valituksia, otamme yhteyttä valituksen tekevään henkilöön seurataksemme. Teemme yhteistyötä asianomaisten sääntelyviranomaisten, myös paikallisten tietosuojaviranomaisten, kanssa ratkaistaksemme henkilötietojen siirtoa koskevat valitukset, joita emme pysty ratkaisemaan suoraan käyttäjien kanssa. "

 

Varmista, että tarkastelet Googlen tietosuojakäytäntöä aina, kun käytät Emfit-sivustoa tai verkkokauppaa, koska Google voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

7.2.2         Google Fonts 

Google Fonts on Googlen tarjoama kirjasintarkkailupalvelu.

7.2.3         Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analysointipalvelu.

 

 

7.3 KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA

 

7.3.1  Mailgun (Mailgun, Inc.)

Mailgun on Mailgun Technologies Inc:n tarjoama sähköpostiosoitteen hallinta ja viestien lähettäminen.

 

Hyväksyt, että Mailgun Technologies Inc. ja muut kolmannet osapuolet käyttävät ja käyttävät henkilötietojasi Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettu Mailgun Technologies Inc:llä milloin tahansa:

 

https://www.mailgun.com/privacy-policy

 

Huomaa, että jäljempänä olevat Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että vain linkin takana olevan Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytäntö on oikeudellisesti merkityksellinen.


Tämän politiikan viimeisimmän päivityksen hetkellä Mailgun Technologies Inc. ilmoitti siirtävänsä tietoja EU: n ulkopuolella:

”Mailgun osallistuu ja on vahvistanut sen noudattamisen EU: n ja Yhdysvaltojen välillä. Privacy Shield Framework. Mailgun on sitoutunut asettamaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenmaista saadut henkilötiedot yksityisyyden suojakehyksen puitteissa puitteiden sovellettaviin periaatteisiin. Lisätietoja yksityisyyden suojan kehyksestä on Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyden suojan luettelossa https://www.privacyshield.gov/list/. Varmista, että tarkastelet Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät sivustoa, koska Mailgun Technologies Inc. voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

7.3.2 Wix.com Oy yhdessä sen tytäryhtiöiden kanssa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien DeviantArt, Inc. (“Wix.com”)

Wix.com on Emfitin verkkosivuston tarjoaja.

 

 

Sitoudut käyttämään ja käyttämään henkilötietojasi Wix.comin ja muiden kolmansien osapuolten kanssa Wix.comin tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettuna Wix.comilla.

 

https://www.wix.com/about/privacy  


Huomaa, että alla olevien Wix.com-tietosuojakäytäntöjen otteet ovat vain mukavuussyistä ja että vain linkin takana olevan Wix.comin tietosuojakäytännön on oikeudellisesti merkityksellinen.

 

Tämän käytännön viimeisimmän päivityksen hetkellä Wix.com ilmoitti siirtävänsä tietoja EU: n ulkopuolella:

 

”5.1. Wix ja valtuutetut tytäryhtiömme ja palveluntarjoajat voivat ylläpitää, käsitellä ja tallentaa Wix-kävijöitä, Wix-käyttäjien ja käyttäjien käyttäjien henkilötietoja Yhdysvalloissa Euroopassa (myös Liettuassa, Saksassa ja Ukrainassa). ), Israelissa ja muissa lainkäyttöalueissa, jotka ovat välttämättömiä palvelumme asianmukaiselle toimittamiselle ja / tai lain edellyttämällä tavalla (kuten jäljempänä selitetään).

 

”Wix.com Ltd. sijaitsee Israelin alueella, jonka Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän suojan EU: n jäsenvaltioiden asukkaiden henkilökohtaisille tiedoille.”

 

”EU: n yhdysvaltalaisten. Privacy Shield & Swiss-U.S. Tietosuojavarjojen julkistaminen: Wix.com osallistuu ja on vahvistanut sen noudattamisen EU: n ja Yhdysvaltojen välillä. Privacy Shield Framework ja Swiss-U.S. Privacy Shield Framework. Wix.com on sitoutunut asettamaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenmaista ja Sveitsistä saatuja henkilötietoja yksityisyyden suojakehyksen puitteissa viitekehyksen sovellettaviin periaatteisiin. Jos haluat lisätietoja yksityisyyden suojan kehyksestä, käy Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyden suojan luettelossa. [Https://www.privacyshield.gov]”

 

Varmista, että tarkastelet Wix.comin tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät sivustoa, koska Wix.com voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

7.3.3 Freshdesk (Freshworks, Inc.)

Freshdesk on Freshworks, Inc: n tarjoama tuki- ja yhteyspyynnön hallintapalvelu.

Hyväksyt, että Freshworks, Inc. ja muut kolmannet osapuolet käyttävät ja käyttävät henkilötietojasi Freshworks, Inc: n tietosuojakäytännön mukaisesti, jonka Freshworks, Inc.at ovat muuttaneet milloin tahansa:

 

https://www.freshworks.com/privacy/?utm_source=freshdesk&utm_medium=referral

Huomaa, että Freshworks, Inc.:n tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että linkin takana vain Freshworksin, Inc: n tietosuojakäytäntö on oikeudellisesti merkityksellinen.

 

Tuoreimman päivityksen ajan tämän politiikan tuoreessa Freshworks, Inc. ilmoitti siirtävänsä tietoja EU: n ja muiden maiden ulkopuolella:

 

”Tallennamme ja käsittelemme tietoja, mukaan lukien henkilökohtaisia ​​tietoja, Yhdysvalloissa ja Euroopan talousalueella (ETA) ja mahdollisesti myös muissa maissa kolmansien osapuolten kautta, joita käytämme palvelun hallinnointiin ja hallintaan. Kun käytät tai käytät Web-sivustoja tai Palvelua (palveluja) tai annat meille muuten tietoja, annat suostumuksesi teidän ja valtuutettujen edustajienne tai loppukäyttäjien puolesta (ja että sinulla on valtuudet antaa tällainen suostumus) ) tietojen käsittelyyn ja siirtoon Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa voi olla erilaisia ​​yksityisyyttä koskevia lakeja omalta tai asuinmaaltaan. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön mukaisesti. ”

 

”Freshworks, Inc. osallistuu ja on vahvistanut sen noudattamisen EU: n ja Yhdysvaltojen välillä. ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kehys. Freshworks, Inc. on sitoutunut asettamaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenmaista ja Sveitsistä saadut henkilötiedot yksityisyyden suojakehyksen puitteissa puitteissa sovellettaviin periaatteisiin. Lisätietoja yksityisyyden suojan kehyksestä on Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyden suojan luettelossa [https://www.privacyshield.gov/list]. "

 

Varmista, että tarkastelet Freshworks, Inc: n tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät verkkosivustoa, sillä Freshworks, Inc. voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

 

7.4 VERKKOKAUPAN KOLMANNET OSAPUOLET

 

7.4.1         Shopify Inc:n tietosuojakäytäntö (“Shopify”)

Verkkokauppa on Shopifyn hostaama ja Shopify tarjoaa Emfitille verkkokaupan alustan.

Suostut siihen, että Shopify ja muut kolmannet osapuolet käyttävät ja käyttävät henkilötietojasi Shopifen tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin Shopify on milloin tahansa muuttanut:

 

https://www.shopify.com/legal/privacy

 

Huomaa, että alla olevat yksityisyydensuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että vain linkin takana olevalla Shopify-tietosuojakäytännöllä on oikeudellinen merkitys.


Tämän käytännön uusimman päivityksen hetkellä Shopify ilmoitti siirtävänsä henkilötietoja EU: n ulkopuolelle:

”Shopify toimii kauppiaiden ja käyttäjien kanssa ympäri maailmaa, myös ETA: ssa. Jos olet ETA: ssa, henkilökohtaisia ​​tietojasi käsittelee Shopify'n Irlannin tytäryhtiö Shopify International Ltd. Osana palveluamme voimme siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi muille alueille, myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Sen varmistamiseksi, että tietosi on suojattu siirryttäessä ETA: sta, Shopify luottaa EU: n Yhdysvaltoihin. Yksityisyyden suoja (kuvattu yksityiskohtaisemmin jäljempänä) sekä yritysten väliset sopimukset eri tytäryhtiöidemme välillä, jotka voivat käsitellä tietojasi Shopify International Ltd: n puolesta.

 

Jos olet Euroopan talousalueella, sinulla on tiettyjä Euroopan lainsäädännön mukaisia ​​oikeuksia henkilötietojesi suhteen, mukaan lukien oikeus pyytää käyttöoikeutta, korjata, muuttaa, poistaa, portti toiselle palveluntarjoajalle tai vastustaa henkilökohtaista käyttöäsi tiedot. Jos olet kauppias, kumppani, Shopifen verkkosivustojen kävijä tai Shopifen tukipalveluiden käyttäjä ja haluat käyttää näitä oikeuksia, ota yhteyttä meihin käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Jos olet sellaisen kauppiaan asiakas, joka käyttää Shopifen alustaa ja haluaa käyttää näitä oikeuksia, ota yhteyttä suoraan siihen kauppiaan kanssa, jolle olet tekemisissä suoraan - toimimme jalostajana heidän puolestaan, ja voimme vain välittää pyynnön heille, jotta he voivat vastata."

 

Varmista, että tarkastelet Shopifen tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät verkkokauppaa, koska Shopifymay päivittää käytännön milloin tahansa.

 

7.4.2         PayPal Inc.:n PayPal

PayPal-palvelu on PayPal Inc: n tarjoama maksupalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä online-maksuja PayPal-valtakirjaansa käyttäen.

 

Annat suostumuksesi tähän otteeseen hyväksymällä henkilökohtaisten tietojen käytön ja pääsyn PayPalIncin kautta. ja muut kolmannet osapuolet PayPalInc: n tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettuna PayPal Inc.:llä:

 

https://www.paypal.com/ee/webapps/mpp/ua/privacy-prev  

 

Huomaa, että alla olevat PayPalin tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että vain linkin takana olevalla PayPalin tietosuojakäytännöllä on oikeudellinen merkitys.

 

PayPal Inc. ilmoitti tämän käytännön viimeisimmän päivityksen yhteydessä toimittaneensa tiedot ETA: n ulkopuolisille jäsenvaltioille:

 

”Toimintamme tukee tietokoneverkko, pilvipohjaiset palvelimet ja muu infrastruktuuri ja tietotekniikka, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

 

Edellä mainitut osapuolet voivat olla sijoittautuneet muuhun kuin omaan ja Euroopan talousalueen ja Sveitsin ulkopuolisiin lainkäyttöalueisiin. Nämä maat eivät aina anna vastaavaa yksityisyyden suojaa. Olemme toteuttaneet erityisiä toimenpiteitä ETA-tietosuojalainsäädännön mukaisesti henkilötietojesi suojaamiseksi. Erityisesti henkilötietojesi siirroissa PayPalin etuyhteydessä olevissa yrityksissä luotamme toimivaltaisten valvontaviranomaisten hyväksymiin sitoviin yrityssääntöihin (saatavilla täältä). Muut siirrot voivat perustua sopimussuojaan. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä.

 

Jos teet liiketoimia ETA: n tai Sveitsin ulkopuolisten tahojen kanssa tai liität palvelumme alustoihin, kuten sosiaaliseen mediaan, ETA: n tai Sveitsin ulkopuolella, meidän on siirrettävä henkilötietosi näille osapuolille, jotta pyydetty palvelu saatetaan sinulle. ”

 

Varmista, että tarkastelet PayPalin tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät verkkokauppaa, koska PayPal voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

 

7.5 QS-PALVELUA KOSKEVAT KOLMANNET OSAPUOLET

 

7.5.1 Freshdesk (Freshworks, Inc.)

Freshdesk on Freshworks, Inc: n tarjoama tuki- ja yhteyspyyntöjen hallintapalvelu.

Hyväksyt, että Freshworks, Inc. ja muut kolmannet osapuolet käyttävät Freshworksin, Inc: n tietosuojakäytännön mukaisesti Incerve-tietosuojatietojen käyttöä (lukuun ottamatta pääsyä terveydenhuollon tietoihin, jos et ole lisännyt Health Data -sisältöä tukilippuun), sellaisena kuin se on muutettuna Freshworks, Inc.atilla milloin tahansa:

 

https://www.freshworks.com/privacy/?utm_source=freshdesk&utm_medium=referral

 

Huomaa, että jäljempänä esitetyt Freshworks, Inc: n tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että linkin takana on vain Freshworksin, Inc: n tietosuojakäytäntö.

 

Tuoreimman tämän käytännön päivityksen aikana Freshworks, Inc. ilmoitti siirtävänsä tietoja EU:n ja muiden maiden ulkopuolelle:

 

”Tallennamme ja käsittelemme tietoja, mukaan lukien henkilökohtaisia ​​tietoja, Yhdysvalloissa ja Euroopan talousalueella (ETA) ja mahdollisesti myös muissa maissa kolmansien osapuolten kautta, joita käytämme palvelun hallinnointiin ja hallintaan. Kun käytät tai käytät Web-sivustoja tai Palvelua (palveluja) tai annat meille muuten tietoja, annat suostumuksesi teidän ja valtuutettujen edustajienne tai loppukäyttäjien puolesta (ja että sinulla on valtuudet antaa tällainen suostumus) ) tietojen käsittelyyn ja siirtoon Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa voi olla erilaisia ​​yksityisyyttä koskevia lakeja omalta tai asuinmaaltaan. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön mukaisesti. ”

 

”Freshworks, Inc. osallistuu ja on vahvistanut sen noudattamisen EU: n ja Yhdysvaltojen välillä. ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kehys. Freshworks, Inc. on sitoutunut asettamaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenmaista ja Sveitsistä saadut henkilötiedot yksityisyyden suojakehyksen puitteissa puitteissa sovellettaviin periaatteisiin. Lisätietoja yksityisyyden suojan kehyksestä on Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyden suojan luettelossa [https://www.privacyshield.gov/list]. "

 

 

Varmista, että tarkastelet Freshworks, Inc:n tietosuojakäytäntöä joka kerta, kun käytät QS-palvelua, sillä Freshworks, Inc. voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

 

7.5.2 Kolmannen osapuolen tietojen integrointivaihtoehto: UnderArmour (MapMyFitness)

Voit halutessasi päättää jakaa henkilötietosi UnderArmourin kautta integroimalla niiden palveluihin. Tämän integroinnin avulla henkilökohtaiset tiedot lähetetään automaattisesti UnderArmourille. Emfit käyttää, luo tai muokkaa vain rajallista tietoa UnderArmour-tilistäsi, koska se on tarpeen synkronointilinkin luomiseksi: tietolähteen laite, tietolähteen prioriteetti ja käyttäjätunnus.

 

Sitoudut käyttämään ja käyttämään henkilötietojasi Under Armor, Inc: n ja Under Armor Europe BV: n sekä muiden kolmansien osapuolten kanssa Under Armour, Inc: n ja Under Armor Europe BV: n tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettuna Under Armourilla , Inc. ja Under Armor Europe BV milloin tahansa:

 

https://account.underarmour.com/privacy?embedded=1

 

Huomaa, että alla olevat Arm Arm, Inc: n ja Under Armour Europe BV: n tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että linkin takana on vain Under Armour, Inc: n ja Under Armour Europe BV: n tietosuojakäytäntö.

 

Tämän politiikan viimeisimmän päivityksen hetkellä Under Armor, Inc. ja Under Armor Europe B.V. ilmoittivat siirtävänsä tietoja EU: n ulkopuolella:

”UnderArmor-prosessien henkilökohtaiset tiedot ja kaikki niihin liittyvät palvelut ja järjestelmät, mukaan lukien rekisteröinti, sijaitsevat Yhdysvaltojen palvelimissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, ota huomioon, että keräämämme henkilötiedot käsitellään ja tallennetaan Yhdysvalloissa (Yhdysvaltojen tietosuoja- ja tietosuojalainsäädäntö voi tarjota alhaisemman suojan kuin maassasi / alue).”

 

”Under Armour Inc. on itse vahvistanut, että se noudattaa EU: n ja Yhdysvaltojen vaatimuksia. Privacy Shield Framework ("Privacy Shield") ja Sveitsin-U.S.-Privacy Shield, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä Euroopan unionin jäsenvaltioista ja Sveitsistä.

Armor Inc: n Privacy Shield -sertifikaatit eivät ulotu Under Armour -yhteensopiviin fitness-sovelluksiin (esim. Sertifikaatit eivät kata tietoja, jotka on kerätty millään MapMyFitness-, UA-tietue-, Endomondo- tai MyFitnessPal-sovelluksilla). Olemme toteuttaneet muita mekanismeja, joilla oikeutetaan henkilötietojen siirrot Under Armour -sovelluksista Yhdysvaltoihin.

EU: n ja Sveitsin henkilötietojen osalta, jotka on vastaanotettu Yhdysvalloissa yksityisyyden suojan alla, Under Armour on vahvistanut, että se noudattaa tietosuojakilpailun periaatteita, jotka koskevat ilmoitusta, valintaa, vastuuvelvollisuutta edelleensiirrolle, tietoturvaa, tietojen eheyttä ja tarkoituksen rajoittamista, käyttöoikeutta ja käyttöä. , Täytäntöönpano ja vastuu. Jos tämän tietosuojakäytännön standardien ja yksityisyyden suojan periaatteiden välillä on ristiriita, sovelletaan yksityisyyden suojan periaatteita. Lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta saat US Department of Commerce Privacy Shield -sivustosta. Jos haluat nähdä sertifiointisivusi, käy yksityisyyden suojan luettelossa."

 

Varmista, että tarkastelet Under Armour, Inc: n ja Under Armour Europe B.V: n tietosuojakäytäntöjä aina, kun käytät QS-palvelua, sillä Under Armor, Inc. ja Under Armour Europe B.V. voivat päivittää käytäntöjä milloin tahansa.

 

7.5.3  Kolmannen osapuolen tietojen integrointivaihtoehto: WellmoVoit halutessaan päättää jakaa henkilökohtaiset tiedot Mobile Wellness Solutions MWS Ltd: n kanssa integroimalla heidän palveluihinsa. Tämän integroinnin avulla henkilökohtaiset tiedot lähetetään automaattisesti Mobile Wellness Solutions MWS Oy:lle.

Hyväksyt henkilökohtaisten tietojen käytön ja käytön Mobile Wellness Solutions MWS Ltd: n ja muiden kolmansien osapuolten kanssa Mobile Wellness Solutions MWS Ltd: n tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettuna Mobile Wellness Solutions MWS Ltd: llä milloin tahansa:

 

http://www.wellmo.com/privacy-policy/

 

Tämän käytännön uusimman päivityksen hetkellä Mobile Wellness Solutions MWS Ltd ilmoitti siirtävänsä tietoja EU:n ulkopuolella:

 

”Hyvinvointitietosi tallennetaan Euroopan unioniin eikä niitä siirretä Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella ilman suostumustasi. Seuraavissa tapauksissa tietyt tiedot voidaan kuitenkin siirtää ETA: n ulkopuolisiin maihin: • Tietosi, paitsi tracker-hyvinvointitiedot (kuten nimi, sähköpostiosoite tai analyysitiedot) voidaan siirtää ETA: n ulkopuolisille alihankkijoille palvelun suorittamiseksi.

• Kun yhdistät ulkoisen palvelun Wellmo-tilillesi, kyseisen palvelun tiedot voidaan siirtää Wellmo-palveluun ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevalla aggregaatiopalvelulla. Tämä voi sisältää tietojen siirtämisen ja tallentamisen ETA: n ulkopuolelle.

• Kun annat kolmannen osapuolen suostumuksen käyttää Wellmo-tietojasi, kyseinen kolmas osapuoli voi sijaita tai käyttää ETA-alueen ulkopuolella olevia palveluja. Katso lisätietoja kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöstä. Tällaisissa tapauksissa ryhdymme toimiin varmistaaksemme, että tällaiselle siirrolle on olemassa oikeusperusta ja että henkilötietojesi suojaaminen on voimassa olevan lainsäädännön edellyttämää, esimerkiksi käyttämällä asianomaisten viranomaisten hyväksymiä vakiosopimuksia (tarvittaessa) ja vaatimalla muita asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia tietoturvatoimenpiteitä.

Käyttämällä Palvelua annat suostumuksesi tällaiseen julkistamiseen. "

 

Varmista, että tarkastelet Mobile Wellness Solutions MWS Ltd: n tietosuojakäytäntöä aina, kun käytät QS-palvelua, sillä Mobile Wellness Solutions MWS Oy voi päivittää käytäntöjä milloin tahansa.

 

7.5.4 Mailgun (Mailgun, Inc.)

Mailgun on Mailgun Technologies Inc:n tarjoama sähköpostiosoitteen hallinta- ja viestien lähettämisohjelma.

Sitoudut käyttämään ja käyttämään sähköpostiosoitettasi (ja nimenomaisesti sulkemaan pois pääsysi Health Data -tietosi) Mailgun TechnologiesInc. ja muut kolmannet osapuolet Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytännön mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettu Mailgun Technologies Inc:llä milloin tahansa:

 

https://www.mailgun.com/privacy-policy

 

Huomaa, että jäljempänä olevat Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytännön otteet ovat vain mukavuussyistä ja että vain linkin takana olevan Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytäntö on oikeudellisesti merkityksellinen.

 

Tämän käytännön viimeisimmän päivityksen hetkellä Mailgun Technologies Inc. ilmoitti siirtävänsä tietoja EU:n ulkopuolella:

 

”Mailgun osallistuu ja on vahvistanut sen noudattamisen EU: n ja Yhdysvaltojen välillä. Privacy Shield Framework. Mailgun on sitoutunut asettamaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenmaista saadut henkilötiedot yksityisyyden suojakehyksen puitteissa puitteiden sovellettaviin periaatteisiin. Lisätietoja yksityisyyden suojan kehyksestä on Yhdysvaltain kauppaministeriön yksityisyyden suojan luettelossa https://www.privacyshield.gov/list/."

 

Varmista, että tarkastelet Mailgun Technologies Inc: n tietosuojakäytäntöä aina, kun käytät QS-palvelua, koska Mailgun Technologies Inc. voi päivittää käytäntöä milloin tahansa.

 

7.5.5         Henkilökohtaiset tiedot, jotka lähetät suoraan Emfitille

Voit sallia Emfitin jakamaan henkilötietojasi (mukaan lukien terveystiedot) muiden osapuolten kanssa. Voit esimerkiksi pyytää Emfitia liittämään Emfit QS -tilisi kolmannen osapuolen sovellukseen; lähettää tilapäivityksiä Facebookiin tai Twitteriin; tai pyydä Emfitia jakamaan tietoja työnantajan kanssa osana wellness-ohjelmaa. Jos pyydät jakamaan henkilötietojasi kolmannen osapuolen kanssa, henkilötietoja säännellään kolmannen osapuolen tietosuojakäytännössä. Voit peruuttaa suostumuksesi jakaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen kanssa QS-palvelun tiliasetuksissa.

 

8. HENKILÖTIETOJEN SÄÄNTELY

 

8.1 Verkkosivusto

(a) tiedustelu sinulta;

(b) henkilötiedot, jotka annat, kun otat yhteyttä Emfitiin;

(c) kun käytät verkkosivustoa;

(d) tiedot 7 jaksossa luetelluilta kolmansilta osapuolilta;

(e) kun tilaat postituslistoja tai uutiskirjeitä;

(f) yhteystiedot ja muut lomakkeet ja kun annat vastauksia kyselyihin tai kilpailuihin;

(g) evästeiden kautta kerätyt tiedot.

 

8.2  Verkkokauppa

(a) tiedustelu sinulta;

(b) henkilötiedot, jotka annat, kun otat yhteyttä Emfitiin;

(c) kun käytät verkkokauppaa;

(d) kun teet Emfitin tuotteita tai palveluja;

(e) kun teet takaisin Emfitiin;

(f) 7 jaksossa luetellut kolmansien osapuolten tiedot;

(g) kun tilaat postituslistoja tai uutiskirjeitä

(h) yhteystiedot ja muut lomakkeet ja kun annat vastauksia kyselyihin tai kilpailuihin;

(i) evästeiden kautta kerätyt tiedot.

 

8.3 QS-palvelu

(a) tiedustelu sinulta;

(b) tiedot, jotka annat, kun otat yhteyttä Emfitiin;

(c) kun käytät QS-palvelua;

(d) kun teet takaisin Emfitiin;

(e) 7 jaksossa luetellut kolmansien osapuolten tiedot;

(f) kun tilaat postituslistoja tai uutiskirjeitä;

(g) yhteystiedot ja muut lomakkeet ja kun annat vastauksia kyselyihin tai kilpailuihin.

 

 

9. REGULAR TRANSFEREES OF DATA

 

Henkilötiedot voidaan siirtää seuraaville kolmansille osapuolille seuraaviin tarkoituksiin:

(a) Emfit voi toimittaa henkilötietoja alihankkijoilleen, jotka käsittelevät henkilötietoja Emfitin puolesta, kuten Emfitin ICT-palveluntarjoajat ja markkinointipalvelujen tarjoajat; ja

(b) henkilötietoja voidaan siirtää, jos on tarpeen noudattaa lainsäädäntöä tai viranomaisten vaatimuksia, valvoa ja panna täytäntöön Emfitin oikeutettuja etuja tai havaita, puolustaa tai korjata petoksia tai turvallisuutta tai teknisiä ongelmia.

10. TIETOJEN SIIRTO EEA MAIDEN ULKOPUOLELLE 

 

10.1 Emfit voi siirtää henkilötietosi Euroopan talousalueen (ETA) ja Euroopan unionin (EU) (”kolmas maa”) ulkopuolisille maille tytäryhtiöilleen tai muille alihankkijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja Emfitin puolesta ja joiden kanssa Emfit on tehnyt vakiotietoja EU: n komission hyväksymät suojalausekkeet tai toinen oikeusperusta henkilötietojen siirtämiselle kolmansiin maihin.

 

10.2 Tytäryhtiöt ovat:

 

Pohjois Amerikka

Emfit, Corp.

P.O. Box 342394, Austin, TX 78734, U.S.A

 

Kaakkois-Aasia

Emfit Technology Co., Ltd.

#2004 Dingsheng-Guangchang 1st bldg., Jinhui-Road, Danshui, Huiyang, Huizhou-City, Guangdong, China (516211)

 

10.3 Myös 7 §:ssä määritellyt kolmannet osapuolet voivat siirtää henkilötietosi kolmansille maille 7 §: n mukaisten tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

 

10.4 Jos ei ole oikeudellisesti perusteltua oikeutta siirtää tietoja kolmanteen maahan *), siirron perusta on suostumuksesi siirtoon, jolloin saat tietoa tällaisten siirtojen riskeistä. Tällaisiin riskeihin voi kuulua, että EU: n lainsäädännöstä johtuva yksilöiden suojelun taso ei välttämättä ole taattu niissä kolmansissa maissa, joihin voi kuulua mm. että kolmannet osapuolet tai viranomaiset voivat saada tietoja laajemmin kuin EU:n lainsäädännön mukaan, turvamenetelmät eivät ehkä ole EU:n lainsäädännössä säädetyn tason mukaisia ​​ja että käyttäjillä ei ehkä ole tehokkaita oikeussuojakeinoja tietojen tarkastamiseksi, käyttöoikeudet niiden tiedot korjataan EU:n lainsäädännössä säädetyllä tasolla.

 

10.5 *) Oikeusperustainen oikeus siirtää tietoja kolmanteen maahan voi olla seuraava: Siirto voi tapahtua, jos: (i) EU: n komissio on päättänyt, että kyseinen kolmas maa tai kyseisen kolmannen maan alue tai jalostusala takaa riittävän suojelun taso, (ii) luovutuksensaaja on tehnyt EU: n komission hyväksymiä vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita, tai (iii) siirrolle on olemassa toinen oikeusperusta, kuten EU: n komission hyväksymä ns. yksityisyyden suoja.

 

 

11. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KÄSITTELY

 

Verkkosivusto, verkkokauppa, QS-palvelu ja Emfitin muut palvelut ja tuotteet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin tai palveluihin. Emfit ei vastaa näiden kolmansien osapuolten suorittamasta tietojen käsittelystä.

 

 

12. REKISTERÖINNIN TURVALLISUUTEEN LIITTYVÄT MENETELMÄT

 

Emfitin käsittelemät henkilötiedot suojataan käyttämällä seuraavia menetelmiä ja periaatteita:

(a) lukitsee Emfitin tiloissa;

(b) Emfitin tilojen ja laitteiden sähköiset valvontajärjestelmät;

(c) Emfitin viestintäverkkojen ja muiden tietoliikenneverkkojen turvallisuutta suojaavien ohjelmistojen ja laitteiden palomuurien, haittaohjelmien ja roskapostin suodatusjärjestelmät;

(d) Emfitin henkilöstön ammattitaito;

(e) Emfitin henkilöstön koulutus;

(f) rekisterin sisältö on sähköisessä muodossa, lukuun ottamatta tilapäisiä erityistapauksia; ja

(g) Emfitin henkilötietoja koskevat politiikat ja ohjeet.

 

 

13. OIKEUDEN KÄYTTÖÖNOTTO

 

13.1 Kun olet antanut riittävät hakukriteerit, sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja sinä Emfit käsittelee, tai tietoja siitä, että tällaisia ​​henkilötietoja ei käsitellä.

 

13.2 Jos Emfit käsittelee näitä henkilötietoja, Emfit toimittaa sinulle kopion tiedoista ja seuraavista tiedoista:

(a) käsittelyn tarkoitukset;

(b) asianomaisten henkilötietojen ryhmät;

(c) vastaanottajat tai vastaanottajien ryhmät, joille henkilötiedot on luovutettava tai jotka on luovutettu, erityisesti kolmannen maan vastaanottajalle;

(d) ajanjakso, jona henkilötiedot tallennetaan;

(e) oikeus vaatia Emfitilta henkilötietojen oikaisua tai poistamista tai vastustaa tällaisten henkilötietojen käsittelyä; (f) oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle ja valvontaviranomaisen yhteystiedot;

(g) jos henkilötietoja ei kerätä teiltä, ​​käytettävissä olevat tiedot niiden lähteestä; ja

(h) automatisoidun päätöksenteon olemassaolo, mukaan lukien profilointi, ja merkityksellinen tieto kyseisestä logiikasta sekä tällaisen käsittelyn merkitys ja suunnitellut seuraukset.

 

13.3 Emfit voi veloittaa kohtuullisen maksun hallinnollisista kustannuksista riippuen, jos haluat pyytää lisää.

 

 

14. HANKINTA, PERIODI, JOTKA HENKILÖTIETOJA ON SÄILYTTÄVÄT, JA OIKEUDEN VAHVISTAMINEN VALITSEVALTIOILLE

14.1 Emfitin on pyynnöstäsi ilman tarpeetonta viivytystä korjattava, poistettava tai täydennettävä henkilötietojaan sisältäviä henkilötietojasi, jos tiedot ovat virheellisiä, tarpeettomia, epätäydellisiä tai vanhentuneita ottaen huomioon käsittelyn tarkoitus, myös täydentämällä sitä korjaava lausunto.

 

14.2 Jos Emfit ei ryhdy tällaisiin toimiin pyynnöstäsi, Emfit ilmoittaa sinulle viipymättä ja viimeistään yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta syyt, joiden vuoksi ei ryhdytä toimiin, ja mahdollisuudesta tehdä valitus valvontaviranomaiselle ja hakea oikeussuojakeinoja. Huomaa, että valvontaviranomainen voi saattaa asian käsiteltäväksi.

 

14.3 Henkilötiedot tallennetaan siihen ajanjaksoon, joka on tarpeen niiden tarkoitusten kannalta, joita varten niitä käsitellään.

 

14.4 Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

 

http://www.tietosuoja.fi/en/index/yhteystiedot.html

 

Tietosuojavaltuutetun toimisto

Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki

Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki

Puhelinvaihde: 029 566 6700

Faksi: 029 566 6735

Sähköposti (kirjaamo): tietosuoja(at)om.fi

 

 

15. RIGHT TO PROHIBIT AND OBJECT PROCESSING

 

15.1 Sinulla on oikeus kieltää Emfit käsittelemään henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

 

15.2 Sinulla on oikeus olla sellainen toimenpide, joka aiheuttaa oikeudellisia vaikutuksia sinuun tai vaikuttaa merkittävästi sinuun ja joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, jonka tarkoituksena on arvioida tiettyjä henkilökohtaisia ​​näkökohtia tai analysoida tai ennustaa erityisesti suorituskykyäsi työ, taloudellinen tilanne, sijainti, terveys, henkilökohtaiset mieltymykset, luotettavuus tai käyttäytyminen. Emfit ei käytä tällä hetkellä automatisoitua päätöksentekoa henkilötietojen käsittelyyn, kun se käsittelee henkilötietojaan tämän käytännön mukaisesti.

 

15.3 Sinulla on oikeus kieltää erityistilanteeseen liittyvistä syistä henkilötietojen käsittelyyn, joka perustuu jompaankumpaan seuraavista syistä: (i) kun käsittely on todettu tarpeelliseksi oikeutettujen etujen kannalta (ii) kun käsittely on todettu välttämättömäksi elintärkeiden etujen suojaamiseksi. Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta vastustaa, jos Emfit osoittaa pakottavia laillisia syitä käsittelyyn, joka on etusijalla etujenne tai perusoikeuksien ja -vapauksien kanssa tai oikeudellisen vaatimuksen perustamiseen, harjoittamiseen tai puolustamiseen.

 

 

16. RIGHT TO DATA PORTABILITY

 

16.1 Jos Emfit käsittelee pyynnöstä henkilötietojasi suostumuksesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen perusteella ja jos käsittely tapahtuu automatisoidulla tavalla:

(a) Emfit toimittaa sinulle henkilökohtaiset tiedot, jotka olet toimittanut Emfitille, strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa;

(b) Pyynnön ja jos se on teknisesti mahdollista, Emfitin on lähetettävä henkilökohtaiset tiedot samassa muodossa suoraan toiselle ohjaimelle.

 

16.2 Tämä oikeus ei voi vaikuttaa haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

 

 

17. RIGHT TO BE FORGOTTEN AND ERASURE

 

17.1 Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi pyynnöstä, jos jokin seuraavista syistä on voimassa:

(a) henkilötietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty;

b) peruutat suostumuksen, johon käsittely perustuu, ja jossa ei ole muuta oikeudellista perustaa käsittelylle;

(c) vastustat käsittelyä;

(d) henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai

(e) henkilötiedot on poistettava, jos noudatetaan unionin tai jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaista velvoitetta, johon Emfit on sovellettu.

17.2 Emfitin ei kuitenkaan tarvitse poistaa edellä mainittuihin perusteisiin perustuvia tietoja siinä määrin kuin Emfit tarvitsee edelleen käsitellä tietoja:

(a) sananvapauden ja tiedonsaantioikeuden käyttäminen;

(b) sellaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamisesta, jossa edellytetään, että Emfitille on suoritettava lakisääteistä käsittelyä tai suoritetaan yleisen edun mukaista tehtävää tai jos rekisterinpitäjälle annetaan julkista valtaa;

(c) yleisen edun vuoksi kansanterveyden alalla lakisääteisten vaatimusten mukaisesti;

(d) arkistointitarkoituksiin yleistä etua, tieteellisiä tai historiallisia tutkimuksia tai tilastollisia tarkoituksia varten lakisääteisten vaatimusten mukaisesti; tai

(e) oikeudellisten vaatimusten perustamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

 

 

18. RIGHT TO RESTRICTION OF PROCESSING

 

18.1 'Käsittelyn rajoituksella' tarkoitetaan tallennettujen henkilötietojen merkitsemistä, jotta sen käyttöä rajoitettaisiin tulevaisuudessa. Jos pyydät, Emfitin on rajoitettava käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

(a) sinä olet kieltäytynyt henkilötietojen oikeellisuudesta, jotta Emfit voi tarkistaa henkilötietojen oikeellisuuden;

(b) käsittely on laitonta ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyytävät sen käytön rajoittamista;

(c) Emfit ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyä varten, mutta sinun on vaadittava sitä oikeudellisten vaatimusten tekemisessä, käyttämisessä tai puolustamisessa; tai

(d) olet vastustanut käsittelyä, mutta tarkista, ovatko Emfitin oikeutetut perusteet ohittaneet omasi.

 

18.2 Edellä mainituissa tilanteissa Emfit voi käsitellä vain henkilötietoja:

(a) suostumuksella tai oikeudellisten vaatimusten perustamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen;

(b) toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojelemiseksi;

(c) unionin tai jäsenvaltion tärkeiden yleisen edun vuoksi; ja

(d) tallentaa tiedot.

 

Tätä politiikkaa on päivitetty: 22.05.2018

 

1. REGISTRARI

Emfit Oy (Y-tunnus 0813747-4) (”Emfit”) Osoite: Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski Puhelin: + 358-20-778-0870

 

2. REKISTERIIN JÄLKEEN HENKILÖSTÖ

Heikki Räisänen sähköposti: heikki.raisanen@emfit.com

 

3. REKISTERIN NIMI JA TARKOITUS

3.1 Rekisterin nimi on Emfit Oy: n QS-palvelu, verkkosivujen ja verkkokaupan henkilötietojen rekisteri.

3.2 Jos tiedot eivät ole pakollisia, kun tietoja pyydetään, Emfit ei ehkä pysty toimittamaan Emfitin tuotteita tai palveluita. 3.3 Jotkin Emfitin palvelut saattavat edellyttää erityisiä ehtoja henkilötietojen käsittelyssä. Sinulle ilmoitetaan näistä ehdoista ja suostumustasi pyydetään palvelujen käytön yhteydessä. 3.4 Sinulla on oikeus peruuttaa Emfitin antama suostumus henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

 

4. LAPSEN HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoitat, että olet vähintään kuusitoista (16)-vuotias tai muu oikeutettu ikä, jotta annat suostumuksenne tähän otteeseen. Jos näin ei ole, ilmoitat, että vanhempi tai säilytysyhteisö on antanut pätevän suostumuksenne puolestasi.

 

 

5. CONTENT OF REGISTER

 

5.1 Website

The register includes the following personal collected through or in connection with Emfit’s website(s):

(a) email address if voluntarily given by you;

(b) first name(s) and last name(s) if voluntarily given by you; 

(c) postal address if voluntarily given by you;

(d) phone number if voluntarily given by you; 

(e) personal data in cookies according to the Cookie Policy [A1] of Emfit;

(f) if you are informed prior to the call, Emfit can record your phone calls with Emfit customer service, and the recordings can be used for quality management purposes, to handle reclamations, to train personnel and to document contracts between you and Emfit and to inspect the content of the contracts; 

(g) your feedback or your responses to or participation in opinion polls or competitions;

(h) information given by you regarding your interests in Emfit’s products and services;

(i) information given by you when you communicate with Emfit or when you communicate in Emfit’s social media (e.g. tweets, Emfit’s facebook pages etc.);

(j) your subscription to mailing lists and newsletters; and

(k) other personal data collected by third parties as explained in Section 7. 

 

5.2 Webshop

The register includes the following personal data for the purpose of the webshop:

(a)    email address;

(b)    first name(s) and last name(s); 

(c)    postal address;

(d)    phone number; 

(e)    account-, credit- and/or debit card numbers given by you, as collected and processed by payment services subcontractor(s) directly and not by Emfit;

(f)     personal data in cookies according to the Cookie Policy [A2] of Emfit;

(g)    if you are informed prior to the call, Emfit can record your phone calls with Emfit customer service, and the recordings can be used for quality management purposes, to handle reclamations, to train personnel and to document contracts between you and Emfit and to inspect the content of the contracts; 

(h)    user name and password of your user account; 

(i)     your feedback or your responses to or participation in opinion polls or competitions;

(j)     information given by you regarding your interests in Emfit’s products and services;

(k)    information given by you when you communicate with Emfit or when you communicate in Emfit’s social media (e.g. tweets, Emfit’s facebook pages etc.);

(l)     your subscription to mailing lists and newsletters; and

(m)  other personal data collected by third parties as explained in Section 7. 

 

5.3 QS Service 

The register includes the following personal data for the purpose of the QS Service:

(a)    email address. Please note that you are allowed to use any anonymous email for the QS device registration;

(b)    health, bed occupancy and other data collected with the QS device and further analyzed at cloud service, such as for example: heart-rate-variability, autonomous nervous system balance, sleep classification, heart and breathing rates, sleep score, resting heart rate, tossing & turning and other movement activity, sleeping activity, or data about the surroundings (together “Health Data”). Please note that your Health Data is not accessible by any third party defined in Section 7 unless so specified in Section 7.1 or 7.5.

(c)    if you are informed prior to the call, Emfit can record your phone calls with Emfit customer service, and the recordings can be used for quality management purposes, to handle reclamations, to train personnel and to document contracts between you and Emfit and to inspect the content of the contracts; 

(d)    user name and password of your user account; 

(e)    your feedback or your responses to or participation in opinion polls or competitions;

(f)     information given by you regarding your interests in Emfit’s products and services;

(g)    other personal data submitted by you voluntarily to the QS Service through the QS Service user interface;

(h)    your subscription to mailing lists and newsletters; and

(i)     other personal data collected by third parties as explained in Section 7. 

 

 

6. PURPOSE OF USE OF REGISTER AND LEGAL BASIS OF PROCESSING

 

6.1 Website

The personal data defined in Section 5.1 (“Website”) is used for the following purposes:

(a)    responding to your contacts and questions. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing the personal data for this purpose. 

(b)    marketing and marketing research. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing the personal data for this purpose, unless your consent is required for the marketing or marketing research based on laws;

(c)    direct marketing and newsletters (i) based on your consent and (ii) in other situations allowed by law. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose, unless your consent is required for direct marketing and newsletters based on laws;

(d)    to develop Emfit’s products and services and Emfit’s operations. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose;

(e)    when the processing is necessary for compliance with a legal obligation to which Emfit is subject. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose;

(f)     to take care of regulated personal data obligations of Emfit. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose; 

(g)    for the establishment, exercise or defence of legal claims. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose; and

(h)    for the purposes as explained in Section 7, by third parties who collect personal data in connection with the Emfit website and/or otherwise in connection with the products and services of Emfit. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for Emfit’s processing the personal data for this purpose. When you give your explicit consent separately, also your explicit consent to the processing is the legal basis for processing of personal data for this purpose.

To the extent the processing is based on Emfit’s legitimate interests, those legitimate interests exist as there is a relevant and appropriate relationship between you and Emfit as you visit Emfit’s website(s) and/or provide your information.Your interests and fundamental rights and freedoms are respected and you can expect Emfit’s processing activities. Emfit’s security methods described in Section 12 are maintained by Emfit in order to protect the data from unauthorized access. 

 

6.2 Webshop

The personal data defined in Section 5.2 (“Webshop”) is used for the following purposes:

(a)    taking care of customer service and customer relationship management. For example, Emfit might contact you if it is necessary for you to know of updates of the webshop. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(b)    deliver and provide the products and services of Emfit. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(c)    management and completion of purchases, payments, insurances, returns and reclamations regarding the products and services of Emfit. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(d)    responding to your contacts and questions. For example, you might contact Emfit with questions regarding the webshop. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;        

(e)    marketing and marketing research. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing the personal data for this purpose, unless your consent is required for the marketing or marketing research based on laws; 

(f)     direct marketing and newsletters (i) based on your consent and (ii) in other situations allowed by law. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose, unless your consent is required for direct marketing and newsletters based on laws;

(g)    other situations required for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(h)    to develop Emfit’s products and services and Emfit’s operations. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose;

(i)     when the processing is necessary for compliance with a legal obligation to which Emfit is subject. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose;

(j)     to take care of regulated personal data obligations of Emfit. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose; 

(k)    for the establishment, exercise or defence of legal claims. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose; and

(l)     for the purposes as explained in Section 7, by third parties who collect personal data in connection with the Emfit webshop and/or otherwise in connection with the products and services of Emfit.Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for Emfit’s processing the personal data for this purpose. When you give your explicit consent separately, also your explicit consent to the processing is the legal basis for processing of personal data for this purpose.

To the extent the processing is based on Emfit’s legitimate interests, those legitimate interests exist as there is a relevant and appropriate relationship between you and Emfit as you visit the webshopand/or provide your information.Your interests and fundamental rights and freedoms are respected and you can expect Emfit’s processing activities. Emfit’s security methods described in Section 12 are maintained by Emfit in order to protect the data from unauthorized access. 

 

6.3 QS Service 

The personal data defined in Section 5.3 (“QS Service”) is used for the following purposes:

(a)    to provide the QS Service. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract; 

(b)    taking care of customer service and customer relationship management. For example, Emfit might contact you if it is necessary for you to know of updates of the QS Service. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(c)    management and completion of reclamations. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(d)    responding to your contacts and questions. For example, you might contact Emfit with questions regarding the QS Service. The legal basis for processing of the personal data for this purpose is: the processing is necessary for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;             

(e)    marketing and marketing research. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing the personal data for this purpose, unless your consent is required for the marketing or marketing research based on laws;

(f)     direct marketing and newsletters (i) based on your consent and (ii) in other situations allowed by law. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose, unless your consent is required for direct marketing and newsletters based on laws;

(g)    other situations required for the performance of a contract with you or in order to take steps at your request prior to entering into a contract;

(h)    to develop Emfit’s products and services and Emfit’s operations. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose;

(i)     when the processing is necessary for compliance with a legal obligation to which Emfit is subject. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose;

(j)     to take care of regulated personal data obligations of Emfit. Emfit’s legal obligations is the basis for processing of the personal data for this purpose; 

(k)   for the establishment, exercise or defence of legal claims. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for processing of personal data for this purpose;and

(l)     for the purposes as explained in Section 7, by third parties who collect personal data in connection with the Emfit QS Service. Legitimate interests pursued by Emfit is the legal basis for Emfit’s processing of personal data for this purpose. When you give your explicit consent separately, also your explicit consent to the processing is the legal basis for processing of personal data for this purpose.

To the extent the processing is based on Emfit’s legitimate interests, those legitimate interests exist as there is a relevant and appropriate relationship between you and Emfit as you use the QS Service and/or provide your information.Your interests and fundamental rights and freedoms are respected and you can expect Emfit’s processing activities. Emfit’s security methods described in Section 12 are maintained by Emfit in order to protect the data from unauthorized access. 

 

 

7. PERSONAL DATA COLLECTED BY THIRD PARTIES

 

7.1 HEALTH DATA

Please note that your Health Data is not accessible and/or collected by any third parties defined in this Section 7, unless you voluntarily, at your will, link the QS Service used by you or your Emfit QS account to sync your personal data to some of available third-party data integrators. Please see Section 7.5.

 

 

7.2 SERVICES BY GOOGLE INC. (“GOOGLE”)

7.2.1 Google Privacy Policy

The website and the webshop use some services of Google. Please see the list of these services in Sections 7.2.2-7.2.3.

 

You agree to the use and access of your personal data by Google and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Google, as amended by Google at any time: 

https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

 

convenience Please note that the extracts of the Privacy Policy of Google below are only for purposes and that only the Privacy Policy of Google behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, Google announced to process personal information in many countries around the world:

 

“Google processes personal information on our servers in many countries around the world. We may process your personal information on a server located outside the country where you live.”

 

“We regularly review our compliance with our Privacy Policy. We also adhere to several self regulatory frameworks, including the EU-US and Swiss-US Privacy Shield Frameworks. When we receive formal written complaints, we will contact the person who made the complaint to follow up. We work with the appropriate regulatory authorities, including local data protection authorities, to resolve any complaints regarding the transfer of personal data that we cannot resolve with our users directly.”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Google each time you use the Emfit website or webshop,as Google may update the policy at any time.

 

7.2.2         Google Fonts 

Google Fonts is a typeface visualization service provided by Google.

 

7.2.3         Google Analytics

Google Analytics is a web analysis service provided by Google.

 

 

7.3 THIRD PARTIES REGARDING WEBSITE

 

7.3.1  Mailgun (Mailgun, Inc.)

Mailgun is an email address management and message sending service provided by Mailgun Technologies Inc.

 

You agree to the use and access of your personal data by Mailgun Technologies Inc. and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc, as amended by Mailgun Technologies Inc at any time:

 

https://www.mailgun.com/privacy-policy

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, Mailgun Technologies Inc. announced to transfer data outside of EU:

 

”Mailgun participates and has certified its compliance with the EU-U.S. Privacy Shield Framework. Mailgun is committed to subjecting all personal data received from the European Union (EU) member countries, in reliance on the Privacy Shield Framework, to the Framework’s applicable principles. To learn more about the Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield List https://www.privacyshield.gov/list/.

Please make sure that you review the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. each time you use the website, as Mailgun Technologies Inc. may update the policy at any time.

 

7.3.2 Wix.com Ltd., together with its affiliated companies worldwide, including DeviantArt, Inc. (“Wix.com”)

Wix.com is Emfit’s website platform provider.

 

 

You agree to the use and access of your personal data by Wix.comand other third parties in accordance with the Privacy Policy of Wix.com, as amended by Wix.comat any time:

 

https://www.wix.com/about/privacy  

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Wix.com below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Wix.com behind the link has legal relevance.

 

 

At the moment of latest update of this policy, Wix.com announced to transfer data outside of EU:

 

“5.1. Wix Visitors’, Wix Users’ and Users-of-Users’ Personal Information may be maintained, processed and stored by Wix and our authorized affiliates and service providers in the United States of America, in Europe (including in Lithuania, Germany and the Ukraine), in Israel, and in other jurisdictions as necessary for the proper delivery of our Services and/or as may be required by law (as further explained below).”

 

“Wix.com Ltd. is based in Israel, which is considered by the European Commission to be offering an adequate level of protection for the personal information of EU Member State residents.”

 

“EU-U.S. Privacy Shield & Swiss-U.S. Privacy Shield Disclosure: Wix.com participates in and has certified its compliance with the EU-U.S. Privacy Shield Framework and the Swiss-U.S. Privacy Shield Framework. Wix.com is committed to subjecting all personal data received from European Union (EU) member countries and Switzerland, respectively, in reliance on the Privacy Shield Framework, to the Framework’s applicable Principles.  To learn more about the Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield List. [https://www.privacyshield.gov]”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Wix.com each time you use the website, as Wix.com may update the policy at any time.

 

7.3.3 Freshdesk (Freshworks, Inc.)

Freshdesk is a support and contact request management service provided by Freshworks, Inc.

 

You agree to the use and access of your personal data by Freshworks, Inc.and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Freshworks, Inc., as amended by Freshworks, Inc.at any time:

 

https://www.freshworks.com/privacy/?utm_source=freshdesk&utm_medium=referral

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Freshworks, Inc.below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Freshworks, Inc. behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, Freshworks, Inc. announced to transfer data outside of EU and in other countries:

 

“We store and process data, including personal information, in the United States and the European Economic Area (“EEA”) and possibly in other countries through third parties that we use to operate and manage the Service(s). When you access or use our Websites or the Service(s), or otherwise provide information to us, you are consenting, on behalf of you and your authorized agents or End-Customers, (and representing that you have the authority to provide such consent) to the processing and transfer of information in and to the United States and other countries which may have different privacy laws from your or their country of residence. We will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Policy.”

 

“Freshworks, Inc. participates in and has certified its compliance with the EU-U.S. and Swiss-US Privacy Shield Framework. Freshworks, Inc. is committed to subjecting all personal data received from European Union (EU) member countries and Switzerland, in reliance on the Privacy Shield Framework, to the Framework’s applicable Principles. To learn more about the Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield List [https://www.privacyshield.gov/list].”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Freshworks, Inc. each time you use the website, as Freshworks, Inc. may update the policy at any time.

 

 

7.4 THIRD PARTIES REGARDING WEBSHOP

 

7.4.1         Privacy Policy of Shopify Inc. (“Shopify”)

The webshop is hosted by Shopify and Shopify provides Emfit with the online e-commerce platform for the webshop. 

 

You agree to the use and access of your personal data by Shopify and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Shopify, as amended by Shopify at any time: 

 

https://www.shopify.com/legal/privacy

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Shopify below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Shopify behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, Shopify announced to transfer personal data outside of EU:

 

“Shopify works with merchants and users around the world, including in the EEA. If you are located in the EEA, your personal information is processed by Shopify’s Irish affiliate, Shopify International Ltd. As part of our service, we may transfer your personal information to other regions, including to Canada and the United States. In order to ensure that your information is protected when transferred out of the EEA, Shopify relies on the EU-U.S. Privacy Shield (described in more detail below), as well as inter-company agreements between our various affiliates that may process your information on behalf of Shopify International Ltd.

 

If you are located in the EEA, you have certain rights under European law with respect to your personal data, including the right to request access to, correct, amend, delete, port to another service provider, or object to certain uses of your personal data. If you are a merchant, a partner, a visitor of Shopify’s websites, or a user of Shopify’s support services and wish to exercise these rights, please reach out to us using the contact information below. If you are a customer of a merchant who uses Shopify’s platform and wish to exercise these rights, please contact the merchants you interacted with directly -- we serve as a processor on their behalf, and can only forward your request to them to allow them to respond.”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Shopify each time you use the webshop, as Shopifymay update the policy at any time.

 

7.4.2         PayPal by PayPal Inc. 

PayPal service is a payment service provided by PayPal Inc., which allows users to make online payments using their PayPal credentials.

 

By giving your consent to this extract, you agree to the use and access of your personal data by PayPalInc. and other third parties in accordance with the Privacy Policy of PayPalInc., as amended by PayPal Inc. at any time:

 

https://www.paypal.com/ee/webapps/mpp/ua/privacy-prev  

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of PayPal below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of PayPal behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, PayPal Inc. announced to transfer data to non-EEA member states:

 

“Our operations are supported by a network of computers, cloud-based servers, and other infrastructure and information technology, including, but not limited to, third-party service providers. 

 

The parties mentioned above may be established in jurisdictions other than your own and outside the European Economic Area and Switzerland. These countries do not always afford an equivalent level of privacy protection. We have taken specific steps, in accordance with EEA data protection law, to protect your Personal Data.  In particular, for transfers of your Personal Data within PayPal related companies, we rely on Binding Corporate Rules approved by competent Supervisory Authorities (available here).  Other transfers may be based on contractual protections. Please contact us for more information about this.

 

If you make transactions with parties outside the EEA or Switzerland or connect our Service with platforms, such as social media, outside the EEA or Switzerland, we are required to transfer your Personal Data with those parties in order to provide the requested Service to you.”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of PayPal each time you use the webshop, as PayPal may update the policy at any time.

 

 

7.5 THIRD PARTIES REGARDING QS SERVICE 

 

7.5.1 Freshdesk (Freshworks, Inc.)

Freshdesk is a support and contact request management service provided by Freshworks, Inc.

 

You agree to the use and access of your personal data (excluding access to your Health Data unless you have added your Health Data content in a support ticket) by Freshworks, Inc.and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Freshworks, Inc., as amended by Freshworks, Inc.at any time:

 

https://www.freshworks.com/privacy/?utm_source=freshdesk&utm_medium=referral

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Freshworks, Inc. below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Freshworks, Inc. behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy, Freshworks, Inc. announced to transfer data outside of EU and in other countries:

 

“We store and process data, including personal information, in the United States and the European Economic Area (“EEA”) and possibly in other countries through third parties that we use to operate and manage the Service(s). When you access or use our Websites or the Service(s), or otherwise provide information to us, you are consenting, on behalf of you and your authorized agents or End-Customers, (and representing that you have the authority to provide such consent) to the processing and transfer of information in and to the United States and other countries which may have different privacy laws from your or their country of residence. We will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Policy.”

 

 

“Freshworks, Inc. participates in and has certified its compliance with the EU-U.S. and Swiss-US Privacy Shield Framework. Freshworks, Inc. is committed to subjecting all personal data received from European Union (EU) member countries and Switzerland, in reliance on the Privacy Shield Framework, to the Framework’s applicable Principles. To learn more about the Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield List [https://www.privacyshield.gov/list].”

 

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Freshworks, Inc. each time you use the QS Service, as Freshworks, Inc. may update the policy at any time.

 

 

7.5.2 3rd Party Data IntegrationOption: UnderArmour (MapMyFitness)

You can optionally decide to share your personal data with UnderArmour through an integration to their services. With this integration your personal data will be automatically sent to UnderArmour. Emfit will access, create or modify only limited information concerning your UnderArmour account as it is needed for creating the synchronization link: data source device, data source priority & user id. 

 

You agree to the use and access of your personal data by Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V., and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V., as amended by Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V. at any time:

 

https://account.underarmour.com/privacy?embedded=1

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V. below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V.  behind the link has legal relevance.

 

At the moment of latest update of this policy,Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V. announced to transfer data outside of EU:

 

“The Personal Data Under Armour processes, and all associated Services and systems, including registration, is housed on servers in the United States. If you are located outside of the United States, please be aware that Personal Data we collect will be processed and stored in the United States (the data protection and privacy laws in the United States may offer a lower level of protections than in your country/region).”

 

“Under Armour Inc. has self-certified that it complies with the EU-U.S. Privacy Shield Framework ("Privacy Shield") and the Swiss-U.S.- Privacy Shield regarding the collection, use, and retention of Personal Data from European Union member states and Switzerland. 

Under Armour Inc.'s Privacy Shield certifications do not extend to the Under Armour connected fitness apps (e.g., the certifications do not cover data collected using any of the MapMyFitness, UA Record, Endomondo, or MyFitnessPal apps). We have implemented other mechanisms to legitimize transfers of Personal Data from the Under Armour apps to the United States.

For EU and Swiss Personal Data received in the United States under the Privacy Shield, Under Armour has certified that it adheres to the Privacy Shield Principles of Notice, Choice, Accountability for Onward Transfer, Security, Data Integrity and Purpose Limitation, Access, and Recourse, Enforcement and Liability. If there is any conflict between the standards of this Privacy Policy and the Privacy Shield Principles, the Privacy Shield Principles govern. To learn more about the Privacy Shield program, please visit the US Department of Commerce Privacy Shield website. To view our certification page, please visit the Privacy Shield List.”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V. each time you use the QS Service, as Under Armour, Inc. and Under Armour Europe B.V. may update the policy at any time.

 

7.5.3  3rd Party Data IntegrationOption: Wellmo

You can optionally decide to share your personal data with Mobile Wellness Solutions MWS Ltd through an integration to their services. With this integration your personal data will be automatically sent to Mobile Wellness Solutions MWS Ltd. Emfit will access, create or modify only limited information concerning your Wellmo account as it is needed for creating the synchronization link. 

 

You agree to the use and access of your personal data by Mobile Wellness Solutions MWS Ltdand other third parties in accordance with the Privacy Policy of Mobile Wellness Solutions MWS Ltd, as amended by Mobile Wellness Solutions MWS Ltd at any time:

 

http://www.wellmo.com/privacy-policy/

 

At the moment of latest update of this policy, Mobile Wellness Solutions MWS Ltd announced to transfer data outside of EU:

 

”Your tracker wellness data is stored within the European Union and is not transferred outside the European Economic Area (EEA) without your consent. However, in the following cases some of your information may be transferred to countries outside the EEA:

•Your information, excluding tracker wellness data, (such as name, email address or analytics data) may be transferred to subcontractors outside the EEA for the performance of the Service.

•When you link an external service to your Wellmo account, data from that service may be transferred to Wellmo using an aggregation service located outside the EEA. This may involve transfer and storage of your data outside the EEA.

•When you provide a third party consent to access your Wellmo data, that third party may be located or use services located outside the EEA. Check the third party’s privacy policy for details.

In such cases we take steps to ensure that there is a legal basis for such a transfer and that adequate protection for your personal data is provided as required by applicable law, for example, by using standard agreements approved by relevant authorities (where necessary) and by requiring the use of other appropriate technical and organizational information security measures.

By using the Service you consent to such disclosure.”

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Mobile Wellness Solutions MWS Ltd each time you use the QS Service, as Mobile Wellness Solutions MWS Ltd may update the policy at any time.

 

7.5.4 Mailgun (Mailgun, Inc.)

Mailgun is an email address management and message sending service provided by Mailgun Technologies Inc.

 

You agree to the use and access of your email address (and explicitlyexcluding access to your Health Data) by Mailgun TechnologiesInc. and other third parties in accordance with the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc, as amended by Mailgun Technologies Inc at any time:

 

https://www.mailgun.com/privacy-policy

 

Please note that the extracts of the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. below are only for convenience purposes, and that only the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. behind the link has legal relevance. 

 

At the moment of latest update of this policy, Mailgun Technologies Inc. announced to transfer data outside of EU:

 

”Mailgun participates and has certified its compliance with the EU-U.S. Privacy Shield Framework. Mailgun is committed to subjecting all personal data received from the European Union (EU) member countries, in reliance on the Privacy Shield Framework, to the Framework’s applicable principles. To learn more about the Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield List https://www.privacyshield.gov/list/.

 

Please make sure that you review the Privacy Policy of Mailgun Technologies Inc. each time you use the QS Service, as Mailgun Technologies Inc. may update the policy at any time.

 

7.5.5         Personal Data that You Direct Emfit to Share

You can allow Emfit to share your personal data (including Health Data) with other parties. For example, you might ask Emfit to link your Emfit QS account with a third-party app; send status updates to Facebook or Twitter; or ask Emfit to share data with your employer as part of a wellness program. If you ask to share your personal data with a third party, that personal data is governed by the third-party’s privacy policy. You can revoke your consent to share your personal data with the third party in your QS Service account settings.

 

 

8. REGULAR SOURCES OF PERSONAL DATA

 

8.1 Website

(a)    enquiry from you;

(b)    personal data given by you when contacting Emfit;

(c)    when you use the website;

(d)    data from third parties listed in Section 7; 

(e)    when you subscribe to mailing lists or newsletters;

(f)     data through contact and other forms and when you give answers to polls or competitions; 

(g)    data collected through cookies.

 

8.2  Webshop

(a)    enquiry from you;

(b)    personal data given by you when contacting Emfit;

(c)    when you use the webshop; 

(d)    when you make an order of Emfit’s products or services;

(e)    when you make a reclamation to Emfit;

(f)     data from third parties listed in Section 7; 

(g)    when you subscribe to mailing lists or newsletters

(h)    data through contact and other forms and when you give answers to polls or competitions;

(i)     data collected through cookies.

 

8.3 QS Service

(a)    enquiry from you;

(b)    data given by you when contacting Emfit;

(c)    when you use the QS Service;

(d)    when you make a reclamation to Emfit;

(e)    data from third parties listed in Section 7; 

(f)     when you subscribe to mailing lists or newsletters;

(g)    data through contact and other forms and when you give answers to polls or competitions.

 

 

9. REGULAR TRANSFEREES OF DATA

 

Personal data can be transferred to following third parties for the following purposes: 

(a)    Emfit can provide the personal data to its subcontractors who process the personal data on behalf of Emfit, such as Emfit’s ICT service providers and marketing services providers; and

(b)    personal data can be transferred if it is necessary to comply with legislation or requirements of authorities, to supervise and enforce Emfit’s legitimate interests or to detect, defend against or repair fraud or security or technical problems.

10. TIETOJEN SIIRTO EEA MAIDEN ULKOPUOLELLE 

 

10.1 Emfit voi siirtää henkilötietosi Euroopan talousalueen (ETA) ja Euroopan unionin (EU) (”kolmas maa”) ulkopuolisille maille tytäryhtiöilleen tai muille alihankkijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja Emfitin puolesta ja joiden kanssa Emfit on tehnyt vakiotietoja EU: n komission hyväksymät suojalausekkeet tai toinen oikeusperusta henkilötietojen siirtämiselle kolmansiin maihin.

 

10.2 Tytäryhtiöt ovat:

 

Pohjois Amerikka

Emfit, Corp.

P.O. Box 342394, Austin, TX 78734, U.S.A

 

Kaakkois-Aasia

Emfit Technology Co., Ltd.

#2004 Dingsheng-Guangchang 1st bldg., Jinhui-Road, Danshui, Huiyang, Huizhou-City, Guangdong, China (516211)

 

10.3 Myös 7 §:ssä määritellyt kolmannet osapuolet voivat siirtää henkilötietosi kolmansille maille 7 §: n mukaisten tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

 

10.4 Jos ei ole oikeudellisesti perusteltua oikeutta siirtää tietoja kolmanteen maahan *), siirron perusta on suostumuksesi siirtoon, jolloin saat tietoa tällaisten siirtojen riskeistä. Tällaisiin riskeihin voi kuulua, että EU: n lainsäädännöstä johtuva yksilöiden suojelun taso ei välttämättä ole taattu niissä kolmansissa maissa, joihin voi kuulua mm. että kolmannet osapuolet tai viranomaiset voivat saada tietoja laajemmin kuin EU:n lainsäädännön mukaan, turvamenetelmät eivät ehkä ole EU:n lainsäädännössä säädetyn tason mukaisia ​​ja että käyttäjillä ei ehkä ole tehokkaita oikeussuojakeinoja tietojen tarkastamiseksi, käyttöoikeudet niiden tiedot korjataan EU:n lainsäädännössä säädetyllä tasolla.

 

10.5 *) Oikeusperustainen oikeus siirtää tietoja kolmanteen maahan voi olla seuraava: Siirto voi tapahtua, jos: (i) EU: n komissio on päättänyt, että kyseinen kolmas maa tai kyseisen kolmannen maan alue tai jalostusala takaa riittävän suojelun taso, (ii) luovutuksensaaja on tehnyt EU: n komission hyväksymiä vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita, tai (iii) siirrolle on olemassa toinen oikeusperusta, kuten EU: n komission hyväksymä ns. yksityisyyden suoja.

 

 

11. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KÄSITTELY

 

Verkkosivusto, verkkokauppa, QS-palvelu ja Emfitin muut palvelut ja tuotteet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin tai palveluihin. Emfit ei vastaa näiden kolmansien osapuolten suorittamasta tietojen käsittelystä.

 

 

12. METHODS HOW REGISTER IS SECURED

 

The personal data processed by Emfit are secured by using the following methods and principles:

(a)    locks at Emfit’s premises;

(b)    electrical surveillance systems of Emfit’s premises and equipment;

(c)    firewall, anti-malware and spam filtering systems of Emfit’s communication networks and other software and hardware that protect the security of communication networks;

(d)    professional knowledge of Emfit’s personnel;

(e)    training of Emfit’s personnel;

(f)     the content of the register is in electronic form except for temporary special occasions; and

(g)    Emfit’s policies and guidelines relating to personal data matters.

 

 

13. RIGHT OF ACCESS

 

13.1  After having supplied sufficient search criteria, you have the right to get information on which personal data on you are being processed by Emfit or information that no such personal data is being processed. 

 

13.2 Where such personal data is being processed by Emfit, Emfit shall provide you a copy of the data and the following information:

(a)    the purposes of the processing;

(b)    the categories of personal data concerned;

(c)    the recipients or categories of recipients to whom the personal data is to be or have been disclosed, in particular to recipient in Third Countries;

(d)    the period for which the personal data will be stored;

(e)    the existence of the right to request from Emfit rectification or erasure of personal data concerning you or to object to the processing of such personal data;

(f)     the right to lodge a complaint to the supervisory authority and the contact details of the supervisory authority; 

(g)    where the personal data is not collected from you, any available information as to their source; and

(h)    the existence of automated decision-making, including profiling, and meaningful information about the logic involved, as well as the significance and the envisaged consequences of such processing for you.

 

13.3 For any further copies requested by you, Emfit may charge a reasonable fee based on administrative costs. 

 

 

14. RECTIFICATION, PERIOD FOR WHICH PERSONAL DATA WILL BE STORED AND RIGHT TO LODGE COMPLAINT TO SUPERVISORY AUTHORITY

 

14.1  Emfit shall, at your request, without undue delay correct, erase or supplement your personal data contained in its personal data register in case of erroneous, unnecessary, incomplete or obsolete data taking into account the purpose of the processing, including by way of supplementing a corrective statement. 

 

14.2  If Emfit does not take such action on your request, Emfit shall inform you without delay and at the latest within one (1) month of receipt of the request of the reasons for not taking action and on the possibility of lodging a complaint with a supervisory authority and seeking a judicial remedy. Please note that you may bring the matter to be handled by the supervisory authority.

 

14.3 The personal data will be stored during the time period for which is necessary in relation to the purposes for which they are processed.

 

14.4 You have the right to lodge a complaint to the supervisory authority. The contact details of the supervisory authority:

 

http://www.tietosuoja.fi/en/index/yhteystiedot.html

 

Office of the Data Protection Ombudsman

P.O. Box 800

FIN-00521 HELSINKI

FINLAND

Address:

Ratapihantie 9, 6rd floor

00520 HELSINKI

Tel: +358 29 56 66700 (exchange)

Fax: +358 29 56 66735

Email: tietosuoja@om.fi

 

 

15. RIGHT TO PROHIBIT AND OBJECT PROCESSING

 

15.1 You have the right to prohibit Emfit to process your personal data for purposes of marketing purposes.

 

15.2 You have the right not to be subject to a measure which produces legal effects concerning you or significantly affects you, and which is based solely on automated processing intended to evaluate certain personal aspects relating to you or to analyse or predict in particular your performance at work, economic situation, location, health, personal preferences, reliability or behaviour. Automated decision-making is not used to process personal data at the moment by Emfit when its processes personal data according to this policy.

 

15.3 You have the right to object, on grounds relating to your particular situation, to the processing of personal data which is based on either of the following grounds for processing: (i) when processing has been found necessary for the purposes of the legitimate interests of Emfit or (ii) when processing has been found necessary in order to protect your vital interests. You however do not have the right to object, if Emfit demonstrates compelling legitimate grounds for the processing which override your interests or fundamental rights and freedoms or for the establishment, exercise or defence of legal claim.

 

 

16. RIGHT TO DATA PORTABILITY

 

16.1  At your request, if Emfit processes the personal data based on your consent or on a contract with you and if the processing is carried out by automated means:

(a)    Emfit shall provide you with the personal data which you have provided to Emfit, in a structured, commonly used and machine-readable format;

(b)    On your requestand if technically feasible, Emfit must transmit the personal your data in the same format directly to another controller.

 

16.2 This right referred may not adversely affect the rights and freedoms of others.

 

 

17. RIGHT TO BE FORGOTTEN AND ERASURE

 

17.1 You have the right to have your personal data erased at request if one of the following grounds applies:

(a)    the personal data is no longer necessary for the purposes for which they were collected or otherwise processed;

(b)    you withdraw consent on which the processing is based and where there is no other legal ground for the processing;

(c)    you object to the processing;

(d)    the personal data have been processed unlawfully; or

(e)    the personal data have to be erased for compliance with a legal obligation in Union or Member State law to which Emfit is subject.

 

17.2  However, Emfit does not have to erase the data based on above grounds to the extent Emfit still needs to process the data:

(a)    for exercising the right of freedom of expression and information;

(b)    for compliance with a legal obligation which requires processing by law to which Emfit is subject or for the performance of a task carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in the controller;

(c)    for reasons of public interest in the area of public health in accordance with legal requirements;

(d)    for archiving purposes in the public interest, scientific or historical research purposes or statistical purposes in accordance with legal requirements; or

(e)    for the establishment, exercise or defence of legal claims.

 

 

18. RIGHT TO RESTRICTION OF PROCESSING

 

18.1  ‘Restriction of processing’ means the marking of stored personal data with the aim of limiting its use in the future.

If you request, Emfit must restrict processing in the following situations: 

(a)    the accuracy of the personal data is contested by you, for a period enabling Emfit to verify the accuracy of the personal data;

(b)    the processing is unlawful and you oppose the erasure of the personal data and request the restriction of its use instead; 

(c)    Emfit no longer needs the personal data for the purposes of the processing, but it is required by you for the establishment, exercise or defence of legal claims; or

(d)    you have objected to processing, but verification whether the legitimate grounds of Emfit override those of yours is still ongoing.

 

18.2  In the situations listed above, Emfit can only process the personal data:

(a)    with your consent or for the establishment, exercise or defence of legal claims;

(b)    for the protection of the rights of another natural or legal person;

(c)    for reasons of important public interest of the Union or of a Member State; and 

(d)    to store the data.