TÄRKEITÄ OMINAISUUKSIA

 

LISÄMAKSULLISET LAAJENNUKSET

 

PUSH NOTIFICATIONS

Vuoteessaoloon ja -poistumisiin liittyvät ilmoitukset reaaliaikaisina Android -älypuhelimeen tai tablettiin. Esimerkiksi silloin kun käyttäjä poistuu vuoteesta yöllä,  on poissa yli ennalta määrätyn ajan, ei mene nukkumaan illalla tai jos ei poistu vuoteesta aamulla.

 

 

OHJELMOINTIRAJAPINTA (API)

Tarjoamme ohjelmointirajapinnan esimerkiksi IoT-alustoille, lisäarvopalvelujen tuottajille, turvapuhelin operaattoreille, patjavalmistajille, terveysdatan integraattoreille  jne. Jos olet kiinnostunut liittämään Emfit QS+CARE:n osaksi omaa tuotetta tai palvelua, ole yhteydessä meihin. 

 

Mikä on ohjelmointirajapinta (engl. Application programming interface, API) on määritelmä, jonka mukaan eri ohjelmat voivat tehdä pyyntöjä ja vaihtaa tietoja eli keskustella keskenään. Hyvä esimerkki rajapinnasta on käyttöjärjestelmän rajapinta, jolla ohjelmat voivat käyttää keskusmuistia sekä tiedostoja. 

 

Lähde: Wikipedia

Emfi, Emfit, EMFIT QS, QS Quantified, QS+CLINICAL, QS+CARE, QS+ACTIVE, QS+RESEARCH, QS SERVICE, Sensing What Matters, QS Quantified logo, and Emfit logo are registered trademarks or trademarks of Emfit Ltd in EU, USA, China and other countries.  © Emfit Ltd 2004-2019. All rights reserved. Patents granted and pending for. All specifications are subject to change without prior notice.